0183 - 615 414 info@heveto.nl

Glasbewassing

Het bewassen van ramen zorgt ervoor dat het glas niet alleen schoon blijft, maar het zorgt er ook voor dat het glas niet gaat etsen. Er zijn diverse manieren om vensterglas schoon te maken en te houden. Dit kan worden uitgevoerd met de hand of met het speciale Heveto Pole Systeem. Met beide manieren bent u verzekerd van een helder zicht en een duurzame conditie van het glas.

Geen object is voor ons onbereikbaar. Of het nu met een van onze eigen middelen, zoals hoogwerkers, staande ladders, telewassystemen, indoorwassystemen, of met gebouwgebonden middelen zoals gevelonderhoudsinstallaties en permanente hangladders is. Iedere glazenwasser is in het bezit van het diploma ‘SVS Vakman Glazenwasser’. Veiligheidsvoorschriften worden strikt opgevolgd, zéker bij het werken op hoogte. De frequentie waarin het glas gereinigd dient te worden is afhankelijk van de omgeving. Hiervoor stellen wij graag voor u een passend advies op.

Glasrenovatie

Glasrenovatie

Ondanks dat glas een hard materiaal is dat veel kan hebben, is schade aan glas nooit helemaal te voorkomen. Het is namelijk mogelijk dat glas bij de bouw van kantoren en bedrijfshallen beschadigd raakt. U kunt hierbij denken aan (bouw)aanslag, etsing, cementsluier en zuurtags. Vervangen van glas is een kostbare zaak, terwijl vervangen vaak niet eens noodzakelijk is. Daarom is het renoveren van glas een aantrekkelijk alternatief. Glasrenovatie is een apart specialisme van Heveto. In opdracht van gebouweigenaren, aannemers en verenigingen van eigenaars zijn we verantwoordelijk voor de finishing touch aan een gebouw.

Meer weten over glasherstel? Lees hier verder.

Waarom kiezen voor Heveto?

Bij Heveto is het efficiënt en professioneel wassen en conserveren van glas al bijna 40 jaar in deskundige handen. Omdat Heveto uw glas professioneel kan bewassen, maar ook conserveren en herstellen, worden wij gezien als een betrouwbare partner in glasbewassing. Het resultaat zijn schone, heldere en schadevrije ramen. Heveto is dé glasbewassingsspecialst en biedt u een optimaal resultaat.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.