0183 - 615 414 info@heveto.nl

Glasherstel

Ondanks dat glas een hard materiaal is dat veel kan hebben, is schade aan glas nooit helemaal te voorkomen. Het is namelijk mogelijk dat glas bij de bouw van kantoren en bedrijfshallen beschadigd raakt. U kunt hierbij denken aan (bouw)aanslag, etsing, cementsluier en zuurtags. Vervangen van glas is een kostbare zaak, terwijl vervangen vaak niet eens noodzakelijk is. Daarom is het renoveren van glas een aantrekkelijk alternatief. Glasrenovatie is een apart specialisme van Heveto. In opdracht van gebouweigenaren, aannemers en verenigingen van eigenaars zijn we verantwoordelijk voor de finishing touch aan een gebouw.

Kennis en ervaring

Kennis en ervaring

Alle kennis en ervaring om glas optimaal te herstellen hebben wij in huis. Medewerkers zijn professioneel en hebben specialistische opleidingen gevolgd. Wij passen innovatieve technieken toe. Glas wordt bij ons vakkundig en milieuvriendelijk gepolijst, met een resultaat dat vergelijkbaar is met nieuw glas. Als specialistische glazenwassers weten we ook raad met het werken op (grote) hoogte en ook op minder gemakkelijk bereikbare plaatsen kunt u rekenen op de dienstverlening van Heveto.

Voordelen die u bij ons heeft:
  • U bespaart tot wel 80% door glasrenovatie ten opzichte van glas vervangen;
  • Uw ramen worden altijd netjes en in originele staat hersteld;
  • Wij maken gebruik van een milieuvriendelijk polijstsysteem;
  • Wij bieden de mogelijkheid om uw glas beter te beschermen;
  • Wij herstellen zowel gekrast glas als glas dat is aangetast door salpeterzuur, chlooraanslag, verwering en cementsluier.

Waarom kiezen voor Heveto?

Bij Heveto is het efficiënt en doeltreffend herstellen en renoveren van glas al bijna 40 jaar in deskundige handen. Omdat Heveto uw glas professioneel kan herstellen, maar ook wassen en conserveren, worden wij gezien als een betrouwbare partner in glasrenovatie. Het resultaat zijn schone, heldere en schadevrije ramen. Heveto is dé renovatiespecialist en biedt u een optimaal herstel van de glas.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.